TOP 100+ Coinbase Crypto Quiz and Answers (#Most Important)

Coinbase is an online platform for buying, selling, transferring, and storing digital currency. It’s one of the largest cryptocurrency exchanges in the world. In this Coinbase Crypto Quiz and Answers, we’ll focus on the most important topics like “What is Coinbase?”, “How it works?” and many more. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, which will help you the most.

Coinbase Crypto Quiz and Answers

Coinbase Crypto Quiz and Answers

1. What is Coinbase?

ANSWER: Online platform for buying, selling, transferring, and storing cryptocurrency.

2. What do you need to do to borrow crypto with Compound?

ANSWER: Supply a Crypto asset as collateral.

3. Who gets to decide the future of the Compound protocol?

ANSWER: COMP token holders

4. What does NuCypher provide to users and apps?

ANSWER: End-to-end encryption

5. What does NuCypher use to protect your data?

ANSWER: Independent nodes to perform tasks

6. Which of these is NOT a use of the NU token?

ANSWER: Paying Ethereum transaction fees

7. What can investors do with Enzyme?

ANSWER: Manage and automate their crypto investing

8. What CAN’T you do with an Enzyme vault?

ANSWER: Invest in stocks, real estate, and commodities

9. Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?

ANSWER: MLN

10. About how many smart devices are active today?

ANSWER: 35 billion

11. How can you earn crypto with IoTeX?

ANSWER: Generating data with smart devices

12. What devices does IoTeX offer for sale?

ANSWER: UCam security camera and Pebble data tracker

13. Which is not a requirement for a strong password?

ANSWER: Memorable (easy to remember)

14. Which is not a form of 2-step verification?

ANSWER: 1Password

15. Which of the following should you never share?

ANSWER: Your seed phrase

16. Which checks should you perform periodically to keep your account secure?

ANSWER: Check devices with access to your account

17. What is Loopring?

ANSWER: An Ethereum scaling protocol

18. What is NOT a benefit of using Loopring?

ANSWER: Requires a traditional bank account

19. What is LRC?

ANSWER: Loopring’s governance token

20. What is Bounce?

ANSWER: A decentralized auction protocol

21. How can you use Bounce?

ANSWER: Create or participate in auctions

22. Where can you use the Bounce App?

ANSWER: app.bounce.finance

23. What does Cartesi Enable?

ANSWER: For developers to use mainstream software to code smart contracts.

24. What’s Cartesi’s innovative scaling technique for blockchains called?

ANSWER: Optimistic Rollups

25. How can CTSI holders stake?

ANSWER: Delegating or running a node on Cartesi Explorer

26. What does the Ankr platform NOT provide?

ANSWER: Integration with traditional banks

27. What CAN’T you do with the ANKR token?

ANSWER: Send wire transfers

28. What can Ankr users look forward to in the future?

ANSWER: Earning rewards with advanced DeFi strategies

29. What is Rally?

ANSWER: A decentralized network for launching social tokens

30. Which one of these is not a use of RLY?

ANSWER: Paying Ethereum Transaction fees

31. Which of these below is NOT how Val’s fans use ValCoin?

ANSWER: Buying Bitcoin

32. What can people create with Fetch.ai?

ANSWER: Software agents that automate tasks

33. What’s one role of the FET token?

ANSWER: To power Fetch.ai agents

34. What does Fetch.ai plan to support in the future?

ANSWER: Automated interactions with industries like travel and healthcare

35. What can you do with Balancer?

ANSWER: Trade crypto and invest via Balancer pools

36. What are Balancer pools?

ANSWER: Self-balancing crypto portfolios

37. What is BAL?

ANSWER: Balancer’s governance token

38. What can developers build with clover finance?

ANSWER: dApps with cross-chain compatibility

39. What can you use to interact with dApps?

ANSWER: Clover finance wallet

40. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of?

ANSWER: DeFi

41. What information is indexed by The Graph?

ANSWER: Blockchain Data

42. What do you earn for delegating GRT to an Indexer?

ANSWER: GRT tokens

43. Who identifies high quality, useful data on The Graph?

ANSWER: Curators

44. What’s the best way to earn GRT Rewards?

ANSWER: Delegate GRT to a high quality indexer

45. What is BarnBridge?

ANSWER: A DeFi risk management protocol

46. What is SMART Yield?

ANSWER: An APY risk management tool

47. What is the $BOND token?

ANSWER: BarnBridge’s governance token

48. What is Amp?

ANSWER: A collateral token

49. How is Amp used on Flexa today?

ANSWER: Instant settlement assurance

50. What can you earn by staking Amp on Flexa?

ANSWER: AMP rewards

Related Quizzes on Cryptocurrency:

Amp Coinbase Quiz and AnswersThe Graph Quiz Coinbase
Balancer Coinbase Quiz and AnswersIncredible Crypto Quiz and Answers
Barnbridge Coinbase Quiz and AnswersFetch Ai Coinbase Quiz and Answers
Binance Futures Quiz and AnswersCoinbase Quizzes and Answers
Clover Finance Coinbase Quiz and AnswersCoinbase GRT Quiz and Answers

Comments