Top 20 Coinbase GRT Quiz and Answers (#Most Important)

There are some Coinbase GRT Quiz questions that you might have to know. This isn’t necessarily your fault, as we all want to do our best and learn as much as possible. The best way to overcome these challenges is to focus on these common mistakes and really pay attention. As you continue to make mistakes, it will be easier for you to recognize them when they return in the future. These Coinbase Grt Quiz are collected by various sources that will help you the most. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, that will help you the most.

Coinbase Grt Quiz and Answers

1. What is The Graph (GRT)?

Answer: The Graph (GRT) is an Ethereum token that powers The Graph, a decentralized protocol for indexing and querying data from blockchains.

2. How many confirmations are needed for GRT?

Answer: GRT requires 35 network confirmations. Learn about transaction confirmations.

3. Which blockchain network hosts GRT?

Answer: GRT is hosted on the Ethereum blockchain.

4. What are the minimum and maximum withdrawal amounts?

Answer: Coinbase has implemented safeguards to ensure a healthy and efficient network both on-chain and through our platform. 

5. What information is indexed by The Graph?

Answer: Blockchain Data

6. What do you earn for delegating GRT to an Indexer?

Answer: GRT Tokens

7. Who identifies high quality, useful data on The Graph?

Answer: Curators

8. What’s the best way to earn GRT rewards?

Answer: Delegate GRT to a high quality Indexer

9. What is the total supply of GRT tokens?

Answer: 10,000,000,000

10. What are subgraphs?

Answer: Open APIs that anyone can query

11. What’s the query language used for Subgraphs?

Answer: GraphQL

12. What do Curators do?

Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares.

13. What are Indexers?

Answer: Node operators that index data and serve queries

14. Why do indexers have to stake GRT?

Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed

15. By delegating GRT to Indexers what can you do?

Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy

16. What is GRT wallet?

Answer: A The Graph wallet is a software where users can store and manage their GRT. In fact, The Graph is stored in blockchain and you access the cryptocurrency using public and private keys (a type of password).

17. Can you buy GRT on Coinbase?

Answer: Coinbase customers can now buy, sell, convert, send, receive, or store GRT. GRT is available in all Coinbase-supported regions, with the exception of New York State. The Graph (GRT) is an indexing protocol and global API for organizing blockchain data and making it easily accessible with GraphQL.

18. What does GRT token do?

Answer: GRT is a relatively new ethereum token that powers the Graph, a decentralized protocol that indexes and queries blockchains. Users can build subgraphs, known as APIs, that can collect data without a third-party.

19. Is GRT token a good investment?

Answer: The Graph is a good investment in 2021. According to our forecasts, it is the best time to buy The Graph token. A few days ago, the price of GRT was reflecting a bearish signal, and it plunged below $0.6.

20. How do you buy GRT?

Answer: You can purchase GRT from Coinbase, and Gemini as a US resident. Buy a wallet (optional). Now that you’ve set up an account on your preferred exchange, you should consider purchasing a dedicated wallet to store your cryptocurrencies more securely.

Related Quizzes on Cryptocurrency:

Amp Coinbase Quiz and Answers
Balancer Coinbase Quiz and Answers
Barnbridge Coinbase Quiz and Answers
Binance Futures Quiz and Answers
Clover Finance Coinbase Quiz and Answers
Coinbase Crypto Quiz and Answers
Coinbase Quizzes and Answers
Fetch Ai Coinbase Quiz and Answers
Incredible Crypto Quiz and Answers
The Graph Quiz Coinbase

Comments