Latest Coinbase Quizzes and Answers (#Most Important)

In this post Coinbase Quizzes and Answers we are going to write some quick quiz to test your knowledge about the Coinbase. See how you got on and then check out the answers below if you want to know how you did. These Coinbase Quizzes and Answers are corrected from the various sources. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, that will help you the most. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, that will help you the most.

Coinbase Quizzes and Answers

Coinbase Quizzes: Numeraire

1. Who submits predictions to Numerai?

ANSWER: A global community of data scientists

2. Why do data scientists stake NMR tokens?

ANSWER: To back up predictions and earn rewards

3. What do data scientists pay to obtain Numerai’s financial data?

ANSWER: Nothing

Coinbase Quizzes: Celo

4. How does Celo give greater access to financial tools?

ANSWER: By making crypto accessible on mobile phones

5. What are 3 things Celo is used for?

ANSWER: Staking, governance, and stability

6. What’s one way to send a Celo Dollar?

ANSWER: Using the Valora Mobile App

Coinbase Quizzes: Compound

7. What is a key benefit of using Compound?

ANSWER: Earning Interest on your Crypto.

8. What do you need to do to borrow crypto with Compound?

ANSWER: Supply a Crypto asset as collateral.

9. Who gets to decide the future of the Compound protocol?

ANSWER: COMP token holders

Coinbase Quizzes: NuCypher

10. What does NuCypher provide to users and apps?

ANSWER: End-to-end encryption

11. What does NuCypher use to protect your data?

ANSWER: Independent nodes to perform tasks

12. Which of these is NOT a use of the NU token?

ANSWER: Paying Ethereum transaction fees

Coinbase Quizzes: Enzyme

13. What can investors do with Enzyme?

ANSWER: Manage and automate their crypto investing

14. What CAN’T you do with an Enzyme vault?

ANSWER: Invest in stocks, real estate, and commodities

15. Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?

ANSWER: MLN

Coinbase Quizzes: IoTeX

16. About how many smart devices are active today?

ANSWER: 35 billion

17. How can you earn crypto with IoTeX?

ANSWER: Generating data with smart devices

18. What devices does IoTeX offer for sale?

ANSWER: UCam security camera and Pebble data tracker

Coinbase Quizzes: USD Coin

19. Which is not a requirement for a strong password?

ANSWER: Memorable (easy to remember)

20. Which is not a form of 2-step verification?

ANSWER: 1Password

21. Which of the following should you never share?

ANSWER: Your seed phrase

22. Which checks should you perform periodically to keep your account secure?

ANSWER: Check devices with access to your account

Coinbase Quizzes: Loopring

23. What is Loopring?

ANSWER: An Ethereum scaling protocol

24. What is NOT a benefit of using Loopring?

ANSWER: Requires a traditional bank account

25. What is LRC?

ANSWER: Loopring’s governance token

Coinbase Quizzes: Bounce

26. What is Bounce?

ANSWER: A decentralized auction protocol

27. How can you use Bounce?

ANSWER: Create or participate in auctions

28. Where can you use the Bounce App?

ANSWER: app.bounce.finance

Coinbase Quizzes: Cartesi

29. What does Cartesi Enable?

ANSWER: For developers to use mainstream software to code smart contracts.

30. What’s Cartesi’s innovative scaling technique for blockchains called?

ANSWER: Optimistic Rollups

31. How can CTSI holders stake?

ANSWER: Delegating or running a node on Cartesi Explorer

Coinbase Quizzes: ANKR

32. What does the Ankr platform NOT provide?

ANSWER: Integration with traditional banks

33. What CAN’T you do with the ANKR token?

ANSWER: Send wire transfers

34. What can Ankr users look forward to in the future?

ANSWER: Earning rewards with advanced DeFi strategies

Coinbase Quizzes: Rally

35. What is Rally?

ANSWER: A decentralized network for launching social tokens

36. Which one of these is not a use of RLY?

ANSWER: Paying Ethereum Transaction fees

37. Which of these below is NOT how Val’s fans use ValCoin?

ANSWER: Buying Bitcoin

Coinbase Quizzes: Fetch.ai

38. What can people create with Fetch.ai?

ANSWER: Software agents that automate tasks

39. What’s one role of the FET token?

ANSWER: To power Fetch.ai agents

40. What does Fetch.ai plan to support in the future?

ANSWER: Automated interactions with industries like travel and healthcare

Coinbase Quizzes: Balancer

41. What can you do with Balancer?

ANSWER: Trade crypto and invest via Balancer pools

42. What are Balancer pools?

ANSWER: Self-balancing crypto portfolios

43. What is BAL?

ANSWER: Balancer’s governance token

Coinbase Quizzes: Clover Finance

44. What can developers build with clover finance?

ANSWER: dApps with cross-chain compatibility

45. What can you use to interact with dApps?

ANSWER: Clover finance wallet

46. Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of?

ANSWER: DeFi

Coinbase Quizzes: The Graph

47. What information is indexed by The Graph?

ANSWER: Blockchain Data

48. What do you earn for delegating GRT to an Indexer?

ANSWER: GRT tokens

49. Who identifies high quality, useful data on The Graph?

ANSWER: Curators

50. What’s the best way to earn GRT Rewards?

ANSWER: Delegate GRT to a high quality indexer

Coinbase Quizzes: BarnBridge

51. What is BarnBridge?

ANSWER: A DeFi risk management protocol

52. What is SMART Yield?

ANSWER: An APY risk management tool

53. What is the $BOND token?

ANSWER: BarnBridge’s governance token

Coinbase Quizzes: Amp

54. What is Amp?

ANSWER: A collateral token

55. How is Amp used on Flexa today?

ANSWER: Instant settlement assurance

56. What can you earn by staking Amp on Flexa?

ANSWER: AMP rewards

Coinbase Quizzes: Polygon

57. What blockchain is Polygon helping to scale?

ANSWER: Ethereum

58. Who runs Polygon network?

ANSWER: Polygon Validators

59. What is Polygon building?

ANSWER: An internet of blockchains on Ethereum

Coinbase Quizzes: Skale

60. Who can deploy a blockchain with SKALE?

ANSWER: Any Ethereum application

61. How can SKL holders receive rewards?

ANSWER: Delegate SKL to a validator

62. The SKALE network is built to support…

ANSWER: An internet of blockchains

Coinbase Quizzes: Ampleforth

63. What are Ampleforth’s automatic supply changes called?

ANSWER: Rebases

64. What two tokens give the community control over the Ampleforth protocol?

ANSWER: AMPL and FORTH

65. Ampleforth is a censorship resistant _ that rebases once a day.

ANSWER: DeFi building block

Coinbase Quizzes: UMA

66. UMA lets developers create what type of financial product?

ANSWER: Derivatives

67. Which network participants help UMA solve the oracle problem?

ANSWER: Liquidators and disputers

68. Which of these can be used to create a derivative on UMA?

ANSWER: All of these answers are correct!

Coinbase Quizzes: Stellar

69. What is Stellar?

ANSWER: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure

70. What are Stellar Lumens (XLM) used for?

ANSWER: Facilitating low-cost, universal payments

71. Why is Stellar good for sending remittances?

ANSWER: Transactions are fast, inexpensive, and global

72. Why would banks and businesses use Stellar?

ANSWER: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

73. How does Stellar’s Consensus Protocol work?

ANSWER: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

Related Quizzes on Cryptocurrency:

Amp Coinbase Quiz and Answers
Balancer Coinbase Quiz and Answers
Barnbridge Coinbase Quiz and Answers
Binance Futures Quiz and Answers
Clover Finance Coinbase Quiz and Answers
Coinbase Crypto Quiz and Answers
Coinbase GRT Quiz and Answers
Fetch Ai Coinbase Quiz and Answers
Incredible Crypto Quiz and Answers
The Graph Quiz Coinbase

Comments