Latest The Graph Quiz Coinbase and Answers (#Most Important)

In this post The Graph Quiz Coinbase and Answers we are going to write some quick quiz to test your knowledge about the Graph Coinbase. See how you got on and then check out the answers below if you want to know how you did. These The Graph Quiz Coinbase and Answers are corrected from the various sources. We also published Cryptocurrency Quiz and Answers, that will help you the most.

The Graph Quiz Coinbase

1. What information is indexed by The Graph?

ANSWER: Blockchain Data

2. What do you earn for delegating GRT to an Indexer?

ANSWER: GRT tokens

3. Who identifies high quality, useful data on The Graph?

ANSWER: Curators

4. What’s the best way to earn GRT Rewards?

ANSWER: Delegate GRT to a high quality indexer

5. What is BarnBridge?

ANSWER: A DeFi risk management protocol

6. What is SMART Yield?

ANSWER: An APY risk management tool

7. What is the $BOND token?

ANSWER: BarnBridge’s governance token

8. What is Amp?

ANSWER: A collateral token

9. How is Amp used on Flexa today?

ANSWER: Instant settlement assurance

10. What can you earn by staking Amp on Flexa?

ANSWER: AMP rewards

11. What blockchain is Polygon helping to scale?

ANSWER: Ethereum

12. Who runs Polygon network?

ANSWER: Polygon Validators

13. What is Polygon building?

ANSWER: An internet of blockchains on Ethereum

14. Who can deploy a blockchain with SKALE?

ANSWER: Any Ethereum application

15. How can SKL holders receive rewards?

ANSWER: Delegate SKL to a validator

16. The SKALE network is built to support…

ANSWER: An internet of blockchains

17. What are Ampleforth’s automatic supply changes called?

ANSWER: Rebases

18. What two tokens give the community control over the Ampleforth protocol?

ANSWER: AMPL and FORTH

19. Ampleforth is a censorship resistant _ that rebases once a day.

ANSWER: DeFi building block

20. UMA lets developers create what type of financial product?

ANSWER: Derivatives

21. Which network participants help UMA solve the oracle problem?

ANSWER: Liquidators and disputers

22. Which of these can be used to create a derivative on UMA?

ANSWER: All of these answers are correct!

23. What is Stellar?

ANSWER: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure

24. What are Stellar Lumens (XLM) used for?

ANSWER: Facilitating low-cost, universal payments

25. Why is Stellar good for sending remittances?

ANSWER: Transactions are fast, inexpensive, and global

26. Why would banks and businesses use Stellar?

ANSWER: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently

27. How does Stellar’s Consensus Protocol work?

ANSWER: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions

28. Who submits predictions to Numerai?

ANSWER: A global community of data scientists

29. Why do data scientists stake NMR tokens?

ANSWER: To back up predictions and earn rewards

30. What do data scientists pay to obtain Numerai’s financial data?

ANSWER: Nothing

31. How does Celo give greater access to financial tools?

ANSWER: By making crypto accessible on mobile phones

32. What are 3 things Celo is used for?

ANSWER: Staking, governance, and stability

33. What’s one way to send a Celo Dollar?

ANSWER: Using the Valora Mobile App

34. What is a key benefit of using Compound?

ANSWER: Earning Interest on your Crypto.

35. What do you need to do to borrow crypto with Compound?

ANSWER: Supply a Crypto asset as collateral.

36. Who gets to decide the future of the Compound protocol?

ANSWER: COMP token holders

37. What does NuCypher provide to users and apps?

ANSWER: End-to-end encryption

38. What does NuCypher use to protect your data?

ANSWER: Independent nodes to perform tasks

39. Which of these is NOT a use of the NU token?

ANSWER: Paying Ethereum transaction fees

40. What can investors do with Enzyme?

ANSWER: Manage and automate their crypto investing

41. What CAN’T you do with an Enzyme vault?

ANSWER: Invest in stocks, real estate, and commodities

42. Vault fees on Enzyme must be paid in what asset?

ANSWER: MLN

43. About how many smart devices are active today?

ANSWER: 35 billion

44. How can you earn crypto with IoTeX?

ANSWER: Generating data with smart devices

45. What devices does IoTeX offer for sale?

ANSWER: UCam security camera and Pebble data tracker

46. Which is not a requirement for a strong password?

ANSWER: Memorable (easy to remember)

47. Which is not a form of 2-step verification?

ANSWER: 1Password

48. Which of the following should you never share?

ANSWER: Your seed phrase

49. Which checks should you perform periodically to keep your account secure?

ANSWER: Check devices with access to your account

50. What is BAL?

ANSWER: Balancer’s governance token

Related Quizzes on Cryptocurrency:

Amp Coinbase Quiz and Answers
Balancer Coinbase Quiz and Answers
Barnbridge Coinbase Quiz and Answers
Binance Futures Quiz and Answers
Clover Finance Coinbase Quiz and Answers
Coinbase Crypto Quiz and Answers
Coinbase GRT Quiz and Answers
Coinbase Quizzes and Answers
Fetch Ai Coinbase Quiz and Answers
Incredible Crypto Quiz and Answers

Comments